Karierni center Posavje: tabor Karierni kompas

Začrtajte svojo pot do uspeha na taboru Karierni kompas v okviru projekta Karierni center Posavje

V regiji Posavje se obeta izjemna priložnost za mlade, ki si želijo raziskati svoje poklicne potenciale in se pripraviti na uspešen vstop v svet dela in izobraževanja. Tabor Karierni kompas, organiziran v okviru projekta Karierni center Posavje, med 2. in 5. novembrom, obljublja navdihujočo izkušnjo, ki bo mladim omogočila boljše razumevanje različnih karier in razvoj ključnih veščin. V nadaljevanju vas popeljemo skozi to zanimivo pobudo, ki pomaga oblikovati svetlejšo prihodnost za mlade v regiji.

Karierni kompas je več kot le počitniški tabor. Je priložnost za raziskovanje, učenje in rast. Organizirana s strani projekta Karierni center Posavje, ta edinstvena pobuda mladim od 16. do 29. leta starosti ponuja vpogled v raznolike poklicne poti in jih pripravlja na začetek karierne poti. Skozi različne delavnice, predavanja in prakso v realnem delovnem okolju, udeleženci razvijajo komunikacijske spretnosti, samozavest in samostojnost.

Projekt Karierni Center Posavje je gonilna sila za razvoj tabora Karierni Kompas. Financiran je iz sredstev Norveškega finančnega mehanizma 2014- 2021 in sredstev slovenske udeležbe. Kot osrednja iniciativa v regiji Posavje si prizadeva za izboljšanje dostopa do izobraževanja, mentorstva in kariernega svetovanja. S svojim trajnim delovanjem spodbuja podjetništvo, karierne priložnosti in osebni razvoj.

Večer uspešnih zgodb je le ena izmed aktivnosti, ki jih organizira projekt Karierni Center Posavje. Ta večer bomo udeležencem v okviru tabora Karierni Kompas omogočili, da prisluhnejo navdihujočim zgodbam uspešnih podjetnikov in posameznikov iz regije. Govorci bodo delili svoje osebne izkušnje in poudarili pomembnost poguma, vztrajnosti in znanja na njihovi karierni poti.

Karierni Kompas in projekt Karierni center Posavje sta svetli zvezdi v regiji Posavje, ki osvetljujejo pot mladim in jih usmerjata k uspešni prihodnosti. Ta pobuda ne le odpira vrata raznolikim poklicnim možnostim, temveč tudi krepi povezave in skupnost.

Za udeležbo na taboru izpolni prijavnico: https://forms.gle/NWmTbCVbFhkiqZSe9

Če pa še nisi prepričan_a, ali je to prava priložnost zate, se obrni na našo karierno svetovalko Šejno Malanović: sejna.malanovic@zms-krsko.si.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Skip to content
×