Dan mladih na bazenu Brestanica

V soboto, 12. 8., smo na bazenu Brestanica s celodnevnimi aktivnostmi obeležili mednarodni dan mladih 2023. Skozi cel dan sta bila na voljo za preizkušnjo na voljo rekvizita »mega target športna arena« in »mega štiri v vrsto«. Pri mega target športni areni je šlo za zadevanje tarč z žogicami, za kar si potreboval zbrati kar nekaj moči. Mega štiri v vrsto pa je bil atrakcija predvsem za malce starejšo mladino, saj je to nič drugega kot večja različica nekdaj priljubljene igre štiri v vrsto.

Mladim in ostalim obiskovalcem smo ponudili tudi možnost vodne aerobike. Ker so bili obiskovalci navdušeni, se je ponovila kar dvakrat.

Oviratlon je igra, katero bi najlažje opisali kot »exatlonova lažja verzija«. Gre za premagovanje ovir in tekmovanje dveh ekip. Kot pri ostalih atrakcijah, se je tudi oviratlon izkazal zanimiv za skoraj vse starostne skupine. Na koncu so se med sabo pomerili celo starši in animatorji.

Za »piko na i« pa nam je večer glasbeno popestrila še Natalija Krulec s svojim  krasnim vokalom. Koncert se je odvil v baru pri bazenu Brestanica, kjer so sedišča šla kot za med. Med predvajanimi skladbami so bile tudi vsem znane: »Proud Mary – Tina Turner«, »Valerie – Amy Winehouse«, »Blago onom ko te ima – Toni Cetinski« in podobne. Uživali so tudi naši najmlajši, ki so se zavrteli po ritmu Natalijinega žlahtnega petja.

Besedilo in fotografije: ZMŠ Krško

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Skip to content
×