Polna dvorana na disKKo Easter

Na praznično soboto, 8. 4. , smo v dvorani ZMŠ Krško izvedli dogodek Diskko Easter. Tokrat smo na oder povabili skupino Alcor Events, ekipo mladih fantov, ki si prizadeva, da v Posavju spet oživi nočno življenje. Ekipo sestavljajo DJ-i in animacijska ekipa. S številnimi zabavami so si predvsem v zadnjem letu pridobili veliko prepoznavnost v posavski regiji. 

Foto: ZMŠ Krško

Dogodka se je udeležilo rekordnih 200 obiskovalcev, kar pomeni, da smo zapolnili kapacitete naše dvorane do zadnjega kotička. Vzdušje je bilo skozi cel večer na vrhuncu, fantje (tako DJ-i, kot animatorji) pa niso popustili niti v poznih večernih/zgodnjih jutranjih urah. Dvorana je od pozitivne energije pokala po šivih.

Postregli so nam z glasbo različnih žanrov, s čimer so dosegli, oziroma celo presegli, pričakovanja prav vseh obiskovalcev. Med predvajanimi skladbami so bile tudi vsem znane: »Pojdi z menoj v toplice« – MI2, »I don’t care« – Ed Sheeran in Justin Bieber, »Satisfaction« – Benny Benassi, ipd.

Z umirjanjem glasbe in energije smo pričeli okoli 2:30 ure zjutraj, zadnjo skladbo pa so odvrteli nekaj minut do 3:00 ure zjutraj. S prepričanjem bi lahko rekli, da se je za obiskovalce zaključilo celo prezgodaj, saj bi zagotovo brez težav plesali in se zabavali vse do poznih jutranjih ur.

Vsekakor pa je dogodek požel velik uspeh, slišali smo tudi veliko pohval in pozitivnih komentarjev.

Zahvala za uspešno izvedbo gre tudi našim prostovoljcem, ki so aktivno sodelovali tako pri organizaciji, kot tudi pri sami izvedbi dogodka.

V prihodnje si v ZMŠ Krško želimo ustvariti čimveč  dogodkov s tolikšno udeležbo in ozavestiti varno okolje, kjer se mladi lahko brez skrbi sprostijo in zabavajo. 

Scroll to Top
Skip to content
×