Lokalni program za mladino v Mestni občini Krško za obdobje 2024 – 2028

Delavnica z mladimi v ZMŠ Krško:

Povej svoje mnenje – česa si mladi želimo?

Veseli smo, da lahko napovemo zanimiv in pomemben dogodek za vse mlade v našem kraju. Inštitut za mladinsko politiko v sodelovanju z Mestno občino Krško vas vabi na delavnico, ki bo postavila temelje za prihodnost mladinske dejavnosti v občini. Dogodek bo potekal v prostorih Zavoda za mladino in šport Krško v petek, 15. septembra 2023, s pričetkom ob 15. uri.

Lokalni program za mlade predstavlja ključni dokument, na osnovi katerega se bodo izvajale številne dejavnosti, namenjene mladim v obdobju od leta 2024 do 2028. Cilj programa je oblikovati bogato paleto priložnosti, ki bodo mladim omogočile razvoj, učenje, druženje in udejstvovanje v lokalni skupnosti.

Delavnica je priložnost, da mladi izrazite svoja mnenja, želje in predloge glede prihodnjih dejavnosti. Verjamemo, da imajo mladi pomembno vlogo pri oblikovanju svoje lastne prihodnosti, zato vas vabimo, da se pridružite in prispevate svoj glas.

Mestna občina Krško je predana zagotavljanju okolja, kjer lahko mladi razvijajo svoje talente, raziskujejo nove interese in prispevajo k skupnosti. S tem dogodkom želimo odpreti vrata dialoga in sodelovanja ter oblikovati prihodnost, ki bo v korist vsem.

Ne zamudite priložnosti, da je vaš  glas slišan! Označite si datum: petek, 15. septembra 2023, ob 15. uri, v prostorih Zavoda za mladino in šport Krško. Skupaj bomo ustvarili program, ki bo služil mladim generacijam in krepil povezanost med nami.

Za več informacij in prijave nas kontaktirajte na:

Se vidimo!

LPM anketa 2024 - 2028

ANKETA ZA MLADE V MESTNI OBČINI KRŠKO

 

Zavod za mladino in šport Krško in Mestna občina Krško pripravljata v sodelovanju z Institutom za mladinsko politiko nov Lokalni program za mlade 2024 – 2028.

 

Anketa je anonimna. Namenjena je vsem mladim med 15. in 29. letom starosti.  Anketa bo omogočala vpogled, kako mladi ocenjujejo ukrepe v lokalni skupnosti in kakšne so njihove potrebe oziroma želje v bodoče.

 

Rezultati ankete bodo kasneje služili kot vodilo za pripravo novega lokalnega programa za mlade.

 

Anketa je dostopna na spletni povezavi: https://l.institut-imp.si/krsko

 

Veseli smo, da spodbujate kakovostno življenje mladih v naši skupnosti. 

 

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov tadej.kobal@institut-imp.si ali pokličite na telefonsko številko 05 777 00 02.

Scroll to Top
Skip to content
×