Karierni center Posavje: ”Mreženje 3.0: Povezovanje do nove prihodnosti”

V okviru projekta Karierni center Posavje, ki je podprt s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma 2014-2021 in slovenske soudeležbe, smo v prenovljenih prostorih Kariernega centra Posavje 19. aprila 2024 izvedli nepozaben dogodek mreženja “Mreženje 3.0: Povezovanje do nove prihodnosti”.

Naši gostje tokrat so bili dijaki Srednje šole Sevnica, ki obiskujejo programa mizar in frizer. Začetek dogodka je zaznamovala predstavnica Zavoda Nefiks, ki je s svojo energijo in igrivostjo dijakom predstavila družbeno igro Karierko, polno zanimivih izzivov in priložnosti za razvoj kariere.

Nadaljevali smo s poučno delavnico o prijazni prodaji, ki jo je izvedla Andreja Sirk iz podjetja Dober stik d.o.o. Dijakom je razkrila skrivnosti uspešnega navezovanja stikov s potencialnimi strankami in jim predstavila različna vprašanja, ki jih lahko postavijo v komunikaciji.

Za konec smo dijaki imeli priložnost spoznati naše podjetnice v živo. Gospa Tanja Tušek iz frizerskega salona Tanja in gospa Martina Kocjan iz frizerstva Fr-fru sta z dijaki delili svoje izkušnje in odgovarjali na vprašanja. Prav tako smo si ogledali navdihujoč filmček o uspešnem sevniškem podjetju Metalika.

Iskreno se zahvaljujemo vsem dijakom za njihovo aktivno sodelovanje in jim želimo veliko sreče v nadaljnjem šolanju. Zahvala gre tudi ravnatelju in svetovalnim delavkam Srednje šole Sevnica za njihovo podporo ter vsem izvajalcem za trud in znanje, ki so ga delili z nami.

Dogodek Mreženje 3.0 se je izvajal v okviru projekta Karierni center Posavje , ki je financiran s strani Norveškega mehanizma in slovenske soudeležbe.

Foto: Andraž Dostal

Scroll to Top
Skip to content
×