Tabor Karierni kompas – Karierni center Posavje

KARIERNI KOMPAS 🧭

Tabor Karierni kompas, je izjemna priložnost za mlade, v starosti med 16 in 29 let, ki si želijo raziskati svoje poklicne potenciale in razvijati ključne veščine za uspešno prihodnost. 

Ta inovativen tabor ponuja mladim udeležencem edinstveno priložnost za spoznavanje različnih poklicnih možnosti, razvoj komunikacijskih spretnosti ter izgradnjo samozavesti in samostojnosti. 

Skozi različne delavnice, predavanja in obiske različnih podjetij, mladi dobijo vpogled v raznolike karierne poti ter se usmerijo k boljšemu razumevanju svojih strasti in interesov. 

Tabor Karierni kompas omogoča mladim, da se pripravijo na izzive sodobnega trga dela in se bolje opremijo za uspešno vstopanje v svet dela ter izobraževanja. To je neprecenljiva priložnost za razvoj osebnih in poklicnih veščin ter za gradnjo trajnih povezav s strokovnjaki v različnih panogah.

Preživi 4 nepozabne dni v naši družbi, od 2. 11. do 5. 11. v ZMŠ Krško mladinskem Hostlu. 

Tabor se organizira v okviru projekta Karierni center Posavje, ki je financiran iz sredstev Norveškega finančnega mehanizma 2014- 2021 in sredstev slovenske udeležbe.

Mesta so omejena, zato pohiti s prijavo.

Prijavnico lahko izpolniš na tej povezavi: https://forms.gle/NWmTbCVbFhkiqZSe9

 

KCP Tabor Karierni kompas

 

Scroll to Top
Skip to content
×