stand up perica jerković

STAND UP – Perica Jerković in gostje

𝟭𝟯. 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟰 𝗸 𝗻𝗮𝗺 𝗽𝗿𝗶𝗵𝗮𝗷𝗮 𝗣𝗲𝗿𝗶𝗰𝗮 𝗝𝗲𝗿𝗸𝗼𝘃𝗶ć 𝘇 𝗴𝗼𝘀𝘁𝗶
𝗣𝗲𝗿𝗶𝗰𝗮 𝗝𝗲𝗿𝗸𝗼𝘃𝗶ć je eden najizkušenejših stand-up komikov pri nas, letos obeležuje 20. obletnico delovanja. Od leta 2003 je izvedel okrog 2000 nastopov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, pa tudi v Grčiji in Angliji. Gostoval je na vseh večjih festivalih stand-up komedije v tem delu Evrope. Največjo prepoznavnost je pri nas dosegel s celovečerno stand-up komedijo Rojen v Jugi, svoj drugi solo šov je poimenoval Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla. Na televizijo je uvrstil tudi krajši comedy special s starševsko tematiko, Stendap predstavlja: Perica Jerković. Nastopil je na roastih Vida Valiča in Lada Bizovičarja, kmalu pa se je na žaru znašel tudi sam. Z Urošem Kuzmanom je soustvaril predstavo Profesor Kuzman mlajši, z Gašperjem Bergantom in Boštjanom Gorencem – Pižamo je smeh izvabljal v šovu Brade, z Robertom Petanom v šovu Zbogom korona, mi gremo na dopust, z Alešem Novakom pa to že več let počne v komediji Slovenec in pol.
𝗗𝗮𝘃𝗶𝗱 𝗚𝗼𝗿𝗶𝗻š𝗲𝗸 prihaja iz Slovenskih Konjic. Je novinar, glas Radia City in vedno bolj uveljavljen standup komik z zdaj že šestletnim stažem solo zabavljača. Je tudi organizator stand-up večerov v mariborskem kultnem klubu KGB.
𝐑𝐨𝐤 𝐁𝐨𝐡𝐢𝐧𝐜 je improvizator in stand up komik. Poleg številnih nastopov po Sloveniji ste ga lahko videli tudi kot igralca v spletni seriji Skečoholiki, v mladinski oddaji Osvežilna Fronta na RTVju ter kot besnega voznika v vzvratnem ogledalu. Že več kot deset let je zvezda v vzponu, tako da ga enostavno ne smete zamuditi, ko pride nastopati v vaš kraj, ker mu bo morda ravno letos uspel veliki preboj.
Scroll to Top
Skip to content
×