likovno grafični natečaj eu me slišiš

LIKOVNO-GRAFIČNI natečaj

🎨📣 PRIHAJA LIKOVNO-GRAFIČNI NATEČAJ! 📣🎨

🌟 »EU, me slišiš?« 🌟

Pozivamo vse ustvarjalce, kreativce in oblikovalce, da se pridružijo našemu likovno-grafičnemu natečaju na temo “EU, me slišiš?”! Čas je, da svojo kreativnost izrazite skozi risbo, sliko, strip, grafiko, infografiko, kolaž ali drug likovni ali grafični izdelek.

🎨 Sprejemamo različne izdelke, bodisi v digitalni ali fizični (papirnati) obliki. 🖌️ Zaželeno je, da priložite k izdelku tudi obrazložitev – kako je vaš izdelek povezan z vsebino natečaja.

Pokažite svojo kreativnost in spodbudite aktivno udeležbo na junijskih volitvah v Evropski parlament! Vaš izdelek naj opozarja na volitve, ozavešča o aktualnih problematikah v EU, spodbuja aktivno participacijo mladih, ozavešča o evropskih priložnostih za mlade, podaja predloge za izboljšave v EU, podpira/ozavešča o evropskih vrednotah … Možnosti so neskončne!

📆 Rok za oddajo izdelkov je 31. marca. 📆

🏆 Glavna nagrada: letna naročnina za spletni program Canva Pro! 🏆

Svoj digitalni izdelek shranite kot “Grafični natečaj_Ime Priimek.pdf” in ga pošljite na naslov info@zms-krsko.si do 31. 3. 2024, s pripisom “Grafični natečaj: EU, me slišiš?”.

Tema je široka, zato izkoristite priložnost, da pokažete svojo kreativnost, aktivno sodelujete v družbi in se potegujete za nagrado!

Scroll to Top
Skip to content
×