Dobrodelnih 5 – decembrske dobrodelne akcije

Pridruži se decembrskim dobrodelnim akcijam!

  1. Zbiranje zamaškov za Luko

Verjetno ste že slišali za mladega Luko Bolho, ki se bori s cerebralno paralizo. V Mladinskem centru Krško bomo skozi cel mesec december 2022 zbirali zamaške, s prodajo katerih si bodo Luka in njegovi starši zagotovili primerno zdravstveno oskrbo zanj.  Sodeluj tudi ti in pomagaj Luki! Zbiraj zamaške in jih prinesi v Mc Krško. Koš za zamaške se bo nahajal na Info točki.

        2. Izdelovanje prazničnih voščilnic

V soboto, 10.12.2022, bomo v Mladinskem centru Krško ob 11:00 pričeli z izdelovanjem prazničnih voščilnic za stanovalce Doma starejših občanov Krško. Udeležba delavnice je brezplačna in primerna za vse starejše od 3 let. (*Delavnica bo trajala približno 2 uri.)

       3. Obdarovanje KMC Krško

MC Krško bo v mesecu decembru 2022 obdarili Krizni center za otroke in mladino Krško z vrednostnimi boni za nakup oblačil in obutve.

 4. Peka piškotov za VDC

V petek, 30.12.2022, bomo v Mladinskem centru Krško ob 11:00 pričeli s peko piškotov, ki jih bomo kasneje podarili varovancem VDC Krško. Udeležba delavnice je brezplačna in primerna za otroke od 6 let naprej. (*Delavnica bo trajala približno 2-3 ure.)

        5. Zbiranje hrane in drugih pripomočkov za mačke in pse

V MC Krško bomo skozi cel mesec december 2022 zbirali hrano za mačke in pse iz Zavetišča za male živali Brežice. Dobrodošle so konzerve, suha in mokra hrana, priboljški, tudi stare odeje in brisače za mrzle zimske dni. (*Prešite odeje niso zaželene.)

VEČ INFORMACIJ:

info@mc-krsko.si

074882286

Scroll to Top
Skip to content
×