Reggae Night – The Homegrowns

🌟 𝐕𝐀𝐁𝐋𝐉𝐄𝐍𝐈 𝐍𝐀 𝐑𝐄𝐆𝐆𝐀𝐄 𝐍𝐈𝐆𝐇𝐓 𝐳 𝐓𝐡𝐞 𝐇𝐨𝐦𝐞𝐠𝐫𝐨𝐰𝐧𝐬! 🌟

📅 Datum: 24. 2. 2024
🕘 Čas: 21.00
📍 Kraj: Zavod za mladino in šport Krško

Pripravite se na nepozabno glasbeno izkušnjo, saj vas vabimo na reggae koncert, ki bo zagotovo ogrel vaša srca! 🎶

🎤 𝗡𝗮𝘀𝘁𝗼𝗽𝗮𝗷𝗼: THE HOMEGROWNS 🎤
🚀 The Homegrowns je vedno razvijajoč se projekt jamajške glasbe s koreninami v zaspanem mestu Radeče in vejami po celotni Sloveniji. Prvi zametki projekta segajo v december 2019, ko je radeško-celjski warmup riddim band na Jamajški Noči spremljal MC Krebla, Harisa Piltona in Tadimana.

Radeška trio zasedba je proti koncu 2020 začela s snemanjem avtorskega materiala, vmes pa zaman iskala pot do igranja pred publiko, v živo. V marcu 2022 so izdali tri single, ki je zasedbi prinesla novo energijo, sodelovanje z novimi glasbeniki in dokončne formacije v bend na prvem lokalnem koncertu na Pristavi Počakovo.

Leto 2023 je bend izstrelil na sceno s koncerti na lokalni sceni, gostovanj po celi državi in na domačem festivalu Roots In The Woods. Vrhunec sezone so dosegli z nastopom na Natural Mystic Festival v Srbiji.

Bend primarno ustvarja avtorsko glasbo v stilih jamajške glasbe z besedili v slovenskem in angleškem jeziku, vsak član benda pa z lastnim in zelo raznolikim glasbenim okusom začini tradicionalni zvok Jamajke.

🌈𝗩𝗦𝗧𝗢𝗣 𝗝𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗦𝗧! 🌈
➡️ Pridružite se nam 𝟮𝟰. 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗷𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟰, 𝗼𝗯 𝟮𝟭.𝟬𝟬, 𝘃 𝗭𝗮𝘃𝗼𝗱𝘂 𝘇𝗮 𝗺𝗹𝗮𝗱𝗶𝗻𝗼 𝗶𝗻 š𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗞𝗿š𝗸𝗼. Vstopite v svet reggae glasbe in se prepustite pozitivnim vibracijam!

📣 Delite dogodek s prijatelji in družino! Povabite vse ljubitelje reggae glasbe, da skupaj ustvarimo nepozaben večer.

𝗦𝗲 𝘃𝗶𝗱𝗶𝗺𝗼 𝗻𝗮 𝗥𝗘𝗚𝗚𝗔𝗘 𝗡𝗜𝗚𝗛𝗧𝘂 𝘇 𝗧𝗵𝗲 𝗛𝗼𝗺𝗲𝗴𝗿𝗼𝘄𝗻𝘀!🌟🎶

Scroll to Top
Skip to content
×