Lokalni program za mladino 2024 – 2028: delavnica z mladimi – PODAJ SVOJE MNENJE

LPM delavnica zmš

PODAJ SVOJE MNENJE – ČESA SI MLADI ŽELIMO v Mestni občini Krško?

Lokalni program za mlade

Datum izvedbe: 15. 9. 2023

 

Veseli smo, da lahko napovemo zanimiv in pomemben dogodek za vse mlade v našem kraju. Inštitut za mladinsko politiko v sodelovanju z Mestno občino Krško vas in ZMŠ Krško vabi na delavnico, ki bo postavila temelje za prihodnost mladinske dejavnosti v občini. Dogodek bo potekal v prostorih Zavoda za mladino in šport Krško v petek, 15. septembra 2023, s pričetkom ob 15. uri.

Lokalni program za mlade predstavlja ključni dokument, na osnovi katerega se bodo izvajale številne dejavnosti, namenjene mladim v obdobju od leta 2024 do 2028. Cilj programa je oblikovati bogato paleto priložnosti, ki bodo mladim omogočile razvoj, učenje, druženje in udejstvovanje v lokalni skupnosti.

Delavnica je priložnost, da mladi izrazite svoja mnenja, želje in predloge glede prihodnjih dejavnosti. Verjamemo, da imajo mladi pomembno vlogo pri oblikovanju svoje lastne prihodnosti, zato vas vabimo, da se pridružite in prispevate svoj glas.

Mestna občina Krško je predana zagotavljanju okolja, kjer lahko mladi razvijajo svoje talente, raziskujejo nove interese in prispevajo k skupnosti. S tem dogodkom želimo odpreti vrata dialoga in sodelovanja ter oblikovati prihodnost, ki bo v korist vsem.

Ne zamudite priložnosti, da je vaš glas slišan! Označite si datum: petek, 15. septembra 2023, ob 15. uri, v prostorih Zavoda za mladino in šport Krško. Skupaj bomo ustvarili program, ki bo služil mladim generacijam in krepil povezanost med nami.

 

Za več informacij in prijave nas kontaktirajte na:

Se vidimo!

Scroll to Top
Skip to content
×