Karierni center Posavje, delavnica javnega nastopanja: Ker je KAKO pomembneje od KAJ!

Karierni center Posavje organizira delavnico javnega nastopanja, z naslovom:

Ker je KAKO pomembneje od KAJ!

Delavnico vodi: Klara Eva Kukovičič

Datum izvedbe: 29. 8. 2023

 

Ste vedeli, da je uspešnost javnega nastopa v veliki meri odvisna od našega vedenja na odru, obvladanja našega govornega aparata ter občutka za delo z ljudmi? Dobrega govorca ne odlikuje le poznavanje pravilnega naglaševanja in obvladovanje slovnice, skrivnost za uspeh se namreč skriva v tistem, česar zavedno sploh ne opazimo.

Svetovna populacija je že presegla 8 milijard, kar pomeni, da je na svetu trenutno tudi več kot 8 milijard javnih govorcev. Z nastopanjem in govorjenjem v javnosti se namreč srečujemo vsak dan – tudi v trgovini, na delovnem mestu in pri klepetu s sosedi. Javno nastopanje ni le nastopanje na odru, je vsaka govorna situacija, v katero je vključen še vsaj en poslušalec.
Na delavnici javnega nastopanja se bomo tako spoznali z oblikami javnega nastopanja, ugotovili, kaj so razlike med njimi, ter se naučili nekaj uporabnih trikov, s katerimi bomo lažje dosegli svoj cilj – pa naj si bo to izguba treme, večja prodaja izdelkov, učinkovitejša komunikacija s partnerjem ali večja samozavest na delovnem mestu.

Veščine, ki jih bomo pridobili:

  • kako deluje govorni aparat
  • pomen melodije in ritma
  • obvladovanje svojega telesa
  • oblike javnega nastopanja
  • kako vzpostaviti stik s občinstvom
  • kako do manj treme
  • uporabni nasveti za učinkovit nastop na odru

Na delavnico se lahko prijavite s sporočilom na sejna.malanovic@zms-krsko.si. Delavnica je brezplačna, zato pohitite s prijavo!

Delavnica javnega nastopanja “Ker je KAKO pomembneje od KAJ!” se izvaja v okviru projekta Karierni center Posavje, ki je financiran s strani Norveškega mehanizma in slovenske soudeležbe.

“Sodelujemo skupaj za zeleno, konkurenčno in vključujočo Evropo.”

Scroll to Top
Skip to content
×