USTVARJAMO PROSTOR ZA PROSTOVOLJCE

Prostovoljci MC Krško si ustvarjajo svoj prostor znotraj MC Krško. Prostor, ki so ga poimenovali DIY Lab, bodo sami tudi oblikovali, po svojih željah. DIY je projekt od mladih za mlade. Kot kratica DIY pove, “do it yourself” oz. “izdelaj si sam”, bodo mladi prostor idejno in praktično, zasnovali sami. Od tega, katere aktivnosti se bodo v njem dogajale, do tega, kakšne barve bodo zidovi, kje dobiti opremo in kam bodo postavili mizo za namizni nogomet – vse to bodo načrtovali in naredili sami.

Ustvariti si želijo prostor za kreativnost in druženje. Varen prostor, kjer bodo našli čas zase ali pa za prijatelje. Miren kraj s kotičkom za učenje, branje ali pa, ravno obratno, prostor za gaming večer z družbo iz MC-ja.

DIY Lab bo prostor, kamor boš lahko tudi ti prišel/a izražati svoje interese in prenesti svoja znanja na druge, hkrati pa boš v njem znanja in stike dobil/a tudi sam/a.

Zato dobrodošel/a k soustvarjanju tega prostora! Če si tudi ti želiš prostor, v katerega lahko sam/a prispevaš svoje ideje in delo, na koncu pa ga uporabljaš za svoje interese, nam piši in se vključi v soustvarjanje DIY Laba.

Izpolni obrazec in postani prostovoljec/ka v MC Krško! Če želiš soustvarjati DIY Lab, to zapiši v odgovoru na vprašanje “Zakaj želiš postati prostovoljec/ka v MC Krško?”

OBRAZEC ZA PRIJAVO

KONTAKT:

e-naslov: info@mc-krsko.si
tel.: 07/488 22 86
pon–pet: 8.00–22.00
sob: 10.00–22.00
ned: zaprto

PIŠEŠ NAM LAHKO TUDI NA:

        

 

Scroll to Top
Skip to content
×