HALLOWEEN 2021

Lanski projekt Noč čarovnic 2021 je bil nagrajen s strani Mladinskega sveta Slovenije kot naj mladinski projekt leta 2021.

“Naj mladinski projekt pa Noč čarovnic 2021, ki ga so ga organizirali v Mladinskem centru Krško. Projekt Noč čarovnic 2021 ni bil le zabava za mlade, pač pa dodelan projekt, ki je vključeval prvine kreativnega pisanja in razmišljanja, igro vlog, otroške delavnice, postavitev hiše strahov, predstavo, koncert, promocijske aktivnosti in druženje – so zapisali v obrazložitvi nagrade; prejel je naziv Naj mladinski projekt za spodbujanje kreativnega preživljanja prostega časa.”

dolenjskilist.si, 13. 7. 2022

Nagrado je podelil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, v imenu Mladinskega centra Krško pa jo je prevzel dolgoletni prostovoljec, Nenad Čekrlić. Hiša strahov je tradicionalni projekt Mladinskega centra Krško, ki so ga lani v celoti organizirali prostovoljci sami. 

Idejo za zgodbo, ki se je odvijala v hiši strahov, je dobil in dodelal prostovoljec Vid Resnik Rečnik. S pomočjo drugih prostovoljcev pa so idejo izdelali vse do najmanjših detajlov, kot so scena, rekviziti, postavitev, igra itd. Teden pred dogodkom so hišo strahov v prostorih MC Krško tudi sami postavljali, na dan dogodka pa so v kostumih več ur strašili prestrašene in navdušene obiskovalce. S sodelovanjem in zagnanostjo so dosegli rezultat, ki je bil, ne le dobro izdelan in izpeljan, temveč tudi srhljiv.

Več o poteku dogodka je zapisal prostovoljec Vid. Njegov zapis lahko prebereš tukaj.

KONTAKT:

INFO TOČKA

e-naslov: info@mc-krsko.si
tel.: 07/488 22 86
pon–pet: 8.00–22.00
sob: 10.00–22.00
ned: zaprto

Scroll to Top
Skip to content
×